Zelfstandig Zorgwonen bij Vecht en IJssel

Uw nieuwe vertrouwde thuis

Zelfstandig Zorgwonen is een ideale oplossing als u graag zelfstandig wilt blijven wonen, maar op zoek bent naar een omgeving met extra gemak en veiligheid en de zekerheid van zorg en services dichtbij, indien nodig. U woont zelfstandig en maakt naar behoefte gebruik van de voorzieningen en services die het woonzorgcentrum te bieden heeft. Denk daarbij aan het restaurant, de kapper, de verwensuper en blibliotheek en ook de pedicure, wasservice, klussendienst, boodschapendienst, huishoudelijke hulp en 24-uurs alarmering. Bent u 65 jaar of ouder, dan bent u van harte welkom in één van onze zorgwoningen, ook als u (nog) geen zorg nodig heeft.Zelfstandig Zorgwonen

Uw motivatie om te kiezen voor een zelfstandige zorgwoning kan divers zijn. Misschien wilt u kleiner wonen, voelt u zich thuis niet meer veilig of bent u minder goed ter been en loopt u liever geen trappen meer. Of u verlangt gewoon naar meer comfort en gezelligheid in uw directe omgeving en vindt het een heerlijk idee dat u niet meer elke dag zelf voor uw warme maaltijd hoeft te zorgen.

Zelfstandig Zorgwonen bij Vecht en IJssel kan ook een passend antwoord zijn als uw familie en vrienden zich zorgen maken over uw welzijn, uw veiligheid en gezondheid. In Zuylenstede is 24 uur per dag zorg aanwezig en bent u dus altijd verzekerd van zorg en ondersteuning, mocht dat nodig zijn.

Medewerkers van Vecht en IJssel leveren de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Daarnaast maken we met u afspraken over (aanvullende) diensten waar u gebruik van wilt maken.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Bent u geïnteresseerd in een zelfstandige zorgwoning of wilt u meer informatie, maak dan een afspraak met één van onze klantadviseurs via de afdeling cliëntzaken, T: (030) 3033 593 of e-mail: klantadviseurs@vechtenijssel.nl. Zij vertellen u graag meer over Zelfstandig Zorgwonen en geven u ook graag een rondleiding in Zuylenstede.